Vinduespudser Fredericia

Kontakt os i dag

lokal vinduespudsning og -service i Fredericia

Din Vinduespolerer er trekantområdets lokale vinduespudser. Vi servicerer både private, erhverv samt det offentlige, foreninger og lignende i hele Fredericia og de omkringliggende byer. Din Vinduespolerer tilbyder alt fra den basale vinduesvask og vinduespolering til vask af vinduesrammer og døre, solcellevask, algebehandling og fliserens. Vi tilbyder altså en bred vifte af vedligeholdelses- og rengøringsservices, som gør din hverdag nemmere og som skaber værdi i hverdagen.

Ønsker du at være på forkant og være sikker på, at der ikke går for længe mellem vask af dine vinduer, kan du med fordel vælge en fast aftale, hvor vi kommer hver eller hver anden måned. 

Modtag et gratis tilbud

 DKK

Én vinduespudser til alle formål

Drejer det sig om et hus eller en virksomhedsejendom, som er lidt mere skånet for vind og vejr, kan du også nøjes med bare at kontakte os, når behovet opstår. Der findes helt sikkert en løsning til lige netop dig og dine behov.

Vi kan være behjælpelige, hvad end du ønsker en vinduespudser til private hjem eller en vinduespudser til erhverv og erhvervsbygninger, hvor der f.eks. er store vinduer eller glasfacader. Vi klarer det hele med en effektiv, pålidelig og professionel tilgang. Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores services.

01

Ikke kun vinduesvask og -polering

Der er meget at se til, når man er den ansvarlige for vedligeholdet af enhver type bygning; det være sig et hjem, et sommerhus, en erhvervsejendom eller en butik. Fælles for disse er, at de bliver udsat for det danske vind og vejr, som sætter sine spor i form af beskidte vinduer og facader og potentielt også misfarvet tag og fliser pga. alger. Hos Din Vinduespolerer kan vi både klare vinduespudsningen af såvel store som små vinduer, men vi kan også være behjælpelige med algebehandling samt fliserens, så dit hjem eller virksomhed altid fremstår så pæn og soigneret som muligt.

02

Vask og vedligehold af solceller

For at det optimale ud af sine vinduer er det en fordel at holde dem rene. At opnå det kræver løbende vinduesvask og vinduespolering, helst både inde og ude, og til dette kan vi hos Din Vinduespolerer være behjælpelige. Vi har det rette udstyr, der sikrer en effektiv og professionel rengøring af dine vinduer både inde og ude. Det samme gør sig gældende ved solceller; også her kræves løbende vask og vedligehold for det optimale udbytte. Så er du en af de mange danskere, som her i 2022 har valgt at have solceller, kan vi også tilbyde solcellevask og -vedligehold.

03

tilbud på vinduespudsning i 7000 Fredericia

Hos Din Vinduespolerer går vi ikke op i, om det er mangel på tid eller ganske enkelt mangel på lyst, der gør, at du opsøger en vinduespudser. Vi klarer gerne opgaven for dig og garanterer et professionelt og skinnende rent resultatet hver gang. Vi tilbyder vinduespudsning og -polering i hele 7000 Fredericia og de omkringliggende byer såsom Taulov, Børup og Klattrup. Vælg selv, om du ønsker vinduesvask hver måned, hver anden måned eller blot ved behov, og vælg så, om du også ønsker vinduespudsning indvendigt eller kun udvendigt – vi tilbyder begge dele. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

04

Udvendig vask + polering

149 DKK

op til 110 m²

Modtag et gratis tilbud

 DKK