Vinduespudser Kolding

Kontakt os i dag

Vinduespudsning til private og erhverv

Din Vinduespolerer er også in lokale vinduespudser i Kolding og omegn. Vi tilbyder en række vedligeholdes- og rengøringsservices til både private, virksomheder samt det offentlige. Disse services tæller bl.a. vinduespudsning, vinduespolering, rengøring af vinduesrammer og døre, algebehandling, fliserens samt vask og vedligehold af solceller. Vi sikrer gennemsigtighed og rene linjer med vores fair priser og professionelle resultater.

Din Vinduespolerer er din foretrukne serviceløsning, når tiden løber fra dig i dagligdagen, eller når du ganske enkelt vælger at prioritere din tid på andre ting. Vi sikrer et pletfrit og professionelt resultat hver gang, så du står tilbage med et klart udsyn fra såvel vinduer i dit private hjem, fra din virksomhed eller din butiksfacade.

Modtag et gratis tilbud

 DKK

fastE serviceaftaler på vinduespudsning

Du kan vælge en fast aftale, hvor vi kommer forbi og pudser dine vinduer hver måned eller hver anden måned, eller du kan vælge blot at kontakte os, når du synes, behovet opstår.

Hvad end det drejer sig om dit hjem, sommerhuset, din erhvervsejendom eller anden bygning, hvor der er behov for løbende vedligehold og rengøring, så kan vi hos Din Vinduespolerer klare opgaven for dig. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde og for et uforpligtende tilbud.

01

Nu også algebehandling og fliserens

Ud over at tilbyde vinduespudsning af professionelle vinduespudsere, som sikrer et skinnende rent resultat hver gang, kan vi hos Din Vinduespolerer også tilbyde algebehandling samt fliserens. Kombinationen af rene vinduer og algefri tagplader samt fliser giver ethvert hjem og enhver bygning et velsoigneret udtryk, som virker indbydende på såvel naboer som kunder. Disse rutinemæssige opgaver kan vi klare med et snuptag, i det vi har at gøre med professionelt udstyr, som vi håndterer mange gange dagligt. Så hvorfor ikke overlade disse løbende praktiske opgaver til os, mens du tager dig af noget af alt det, du sikkert langt hellere vil?

02

Solcellevask og -vedligehold

Er du en af de mange danskere, der har fået installeret solceller på eller ved dit private hjem eller din virksomhed? Det bliver mere og mere udbredt, og her i 2022 kan man finde solceller de fleste steder. For at opnå det optimale ud af sine solceller, kræver det løbende vask af sine solceller – ligesom det kræver løbende vask af sine vinduer, for at man får det optimale udsyn ud af dem. Din Vinduespolerer kan klare vinduespudsning i hele Kolding og omegn, men vi kan også være behjælpelige med vask af dine solceller. Kontakt os for at høre mere.

03

Tilbud på vinduespudsning i Kolding

Din Vinduespolerer dækker hele 6000 Kolding og de omkringliggende områder. Vi kører både ud til dig, der bor i Vamdrup, Lunderskov og Bramdrupdam, men også til dig, der bor i Christiansfeld og Bjert. Vi er din foretrukne lokale vinduespudser, hvad end det drejer sig om vinduespolering af større glasfacader, eller om det drejer sig om vinduespudsning af små bondehusvinduer. Vi kører også gerne ud til dit sommerhus og sørger for, at du altid bliver mødt af skinnende rene vinduer, så du kan nyde udsigten. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud, så finder vi sammen den bedste løsning.

04

Udvendig vask + polering

149 DKK

op til 110 m²

Modtag et gratis tilbud

 DKK