Vinduespudser Vejle

Kontakt os i dag

Din Lokale vinduespudser i Vejle-by

Din Vinduespolerer er din lokale vinduespudser i Vejle og omegn. Vi tilbyder vinduespudsning og -polering, rengøring af vinduesrammer og døre, algebehandling, fliserens samt vask og vedligehold af solceller. Vi servicerer både private, virksomheder samt det offentlige i hele 7100 Vejle og de omkringliggende områder.

Hvad end der er tale om en privat bolig eller en erhvervsbygning, så er der få ting, der kan gøre så stor en forskel på det overordnede udtryk udadtil, som rene vinduer og vinduesrammer. Det kan gøre hele forskellen på, om en bolig eller bygning fremstår pæn og soigneret eller beskidt og forsømt.

Modtag et gratis tilbud

 DKK

Alt i vinduesvask, -pudsning og -polering

Ønsker du rene vinduer, men har svært ved at finde tiden og ressourcerne til det, kan vi hos Din Vinduespolerer være løsningen. Vi klarer rengøringen af alle typer vinduer, hvad end der er tale om store vinduespartier i butikker, små vinduer som f.eks. bondehusvinduer, glasfacader og meget mere. Vi yder effektiv pudsning og polering af dine vinduer både indvendigt og udvendigt, og vi klarer også rengøring af vinduesrammer. Vælg selv, om du ønsker vinduesrengøring hver måned, hver anden måned eller blot efter behov.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på rengøring af lige netop dine vinduer.

01

Mere end Vinduespudsning - nu også Algebehandling og fliserens

Ud over at være din lokale vinduespudser kan vi hos Din Vinduespolerer også være behjælpelige med andre praktiske udendørs rengøringsopgaver på og omkring dit hjem eller din virksomhed. Vi tilbyder bl.a. algebehandling, så facaden altid fremstår pæn og uden de grønlige afmærkninger, som alger ofte fører med sig. Vi har erfaring med algebehandling af alt fra tag og facader til fliser og terrasser, så vi ved, hvordan vi bedst får et effektivt og præsentabelt resultat. Ønsker du både vinduespudsning og algebehandling samt evt. fliserens, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud – vi servicerer både private og erhverv.

02

Vedligehold og vask af solceller

Rengøring og pudsning af vinduer samt vinduesrammer er en af de praktiske vedligeholdsopgaver på og omkring enhver bygning, som man aldrig helt kan få streget af to do-listen. Uanset årstiden vil der komme skidt og snavs, som sætter sig som afmærkninger og pletter på ruderne. Derfor kan det være en fordel med et abonnement på vinduespudsning, så skidt og snavs løbende holdes nede. Det samme gør sig gældende ved solceller, som her i 2022 blot bliver mere og mere udbredt. Få den optimale udnyttelse af dine solceller ved løbende rengøring og vedligehold – den klarer vi hos Din Vinduespolerer også!

03

Tilbud på vinduespudsning i Vejle og omegn

Hvad end der er tale om et behov for en vinduespudser til private hjem, til dig som erhvervskunde eller hvis du er repræsentant for en offentlig institution, så kan vi hos Din Vinduespolerer klare opgaven for dig. Vi har gennemsigtige priser og rene linjer hele vejen igennem. Som din lokale vinduespudser kan du trygt overlade rengøringen af dine vinduer og glasfacader til os. Vi tilbyder vinduespudsning på månedlig basis, men vi kan også skræddersy en løsning, der passer dig. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde den bedste løsning til lige netop dig og dine behov.

04

Udvendig vask + polering

149 DKK

op til 110 m²

Modtag et gratis tilbud

 DKK